DM Medel (2017-09-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Helgö
Arrangör: OK Roslagen
Distans: Medel
DM-Medel 17-09-09

Ingen av de större bedrifterna - bör glömmas så snart som möjligt.
Allt i övrigt mycket bra.

S-K1 Punkthöjden. Upp mot höjden på skrå och upp i sänkan, förbi branten kunde se de torra sankerna som styrde mot en obetydlig punkthöjd.
K1-K2 Höjden. Ned rundade det gröna lite och därefter branthöjden, följde höjdkanten därefter, den styrde och branten vid K syntes på håll.
K2-K3 Stenen. Uppför en skrovlig höjd som tydligen tog musten ur en - tappade fokus helt, förstod inte stora branterna till höger - trodde därefter att jag var mycket längre än jag var. Gick uppför fel höjd som "påminde" om den riktiga. Lämnade höjden förstod ingenting, gick till stora sänkan i O för att läsa in - gick bra och K utan problem! (-10 min)
K3-K4 Punkthöjden. Skärpning. Ned N och upp på en lättläst höjd.
K4-K5 Stenen.Ned förbi gärdeshörnet och upp förbi branten, såg den stora till vänster men gick alldeles förbi den gömda stenen och måste vända när jag insåg att jag gått ned för långt.
K5-K6 Stenen. Ned och bort till gärdeshörnet och upp touchade det gröna för att sedan vika N nära första stenen till höger.
K6-K7 Branten. Väval! Jag valde vägen för en säkrare ingång - gick dock från vägen för tidigt .men gick bra ändå. Bättre vägval än rakt på!
K7-K8-M transport.
(Det blir bättre på stafetten kommande dag!)
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2017-09-09)