Roslagsveteranerna (2018-08-30)
Kategori: Träningstävling
Karta/område: Fågelängsmossen
Arrangör: Länna IF
Distans: Mellan
2018-08-30 Roslagsveteranerna Länna

Ingen höjdare att tidigt samma morgon vara på Friskis och Svettis och träna före "skogsverkasmaheten" - det skulle straffa sig. Det började redan till 1:an.men inte nog med det K6 och framför allt K9 inget vidare - skärpning!
S-K1 Branten. Fick rätt riktning till K1 men började läsa som om jag skulle ta K8 - ingenting stämde - därav denna konstiga korvbildning.. K lite gömd så det blev en extra sväng efter det att det klarnade.
K1-K2 Källan. Ned till kraftledningen där diket gick bra att springa i (annars slyigt) ich det ledde upp till sankmarken, blev sedan lite osäker vilken sankmarksflik jag följde - ganska tätt - men höjden till vänster tydlig.
K2-K3 Stenen. Kompass upp på nästa höjd och passage vi sankerna, sedan fick höjdkanten vara lite styrande.
K3-K4 Gropen. Höjdkanten men sedan lite svårbestämbar nivå för gropen (branten efter gav nivån).
K4-K5 Punkthöjden. Fin långsänka som ledstång men sedan felläsning av höjdkurvorna. Trodde jag skulle stöta emot en vass höjdkant efter K - därav denna utvikning - när det klarnade inga problem.
K5-K6 Sankamarken. Efter surdraget var höjdkanten och framför allt kraftledningen som man kände närhet till höger.
K6-K7 Branten. Nedför höjdkanten vid långa sänkan för att nå dikessytemet som sedan styrde.
K7-K8 Stenen. försökte nå halvöppna sanken för att sedan ta stigen. Sedan över höjderna men sedan diffust kom snett men styrde tillbaka vid den större sanken.
K8-K9 Sankmarken. Här började det svajja på riktigt. Försökte nå kanten på den stora sanken men kom av någon anledning längs det långa diket men kunde inte vinkla av tillräckligt (trötthet - valde den mest lättlöpta terrängen). Kom upp på den tydliga höjden med punkthöjd men förmådde inte vinkla av härifrån. fick sedan telefonsamtal nära K10 - kaotiskt och kris! Bet ihop och lyckades slutföra någotsånär hyggligt.

Visa kommentarer (0)
 
Roslagsveteranerna  (2018-08-30)