Egen träning (2019-03-26)
Kategori: Träning
Karta/område: N Lunsen
Arrangör: Eget
Distans: Lång
2019-03-26 Träning i Lunsen från Transformatorstationen

Nu börjar det bli vår lite smått, härlig vårbäck som porlade från Stordammen

S-K1 Sankmarken, V Ö kanten. Staketet runt - kanske hugget som stucket vänster eller höger.
K1-K2 Branten. Diffust i början, men höjden till vänster och sankmarkskanten var tydlig, Men lite bushit och dålig sikt sista biten
K2-K3 Branten. Ville undvika stora sanken Efter stigövergången fin sankkant att stödja sig mot och därefter höjdbrygga som styrde mot branten.
K3-K4 Stenen. Mot stigen som passerade mellan sankerna, höjdkanten före stigen, gulhöjden och branten.
K4-K5 Branten. Snett ned mot stigen över gulhöjden, stigen och avhopp uppe på den stora gulhöjden. Här lite svårläst men branten i ringkanten hjälpte.
K5-K6 Branten. Lite svårförklarlig sydlig båge men grovsiktet var inställt på den uppfångande stigen som skulle led nästan fram till kontrollen. Sprang dock i andra tankar, missade då den 2:a stigkorsningen (som var lite dold), fick vända och hittade den lilla stigen och avhopp mot den lilla udden.
K6-K7 Sankmarken Ö kanten. Till stig och sedan hålla reda på alla stigkorsningar. Sedan avhopp och över den långa sanken. Måste kolla den södra sanken - såg öppen ut (mycket vatten nu men förstod genast att det var den södra.
K7-K8 Punkthöjden. Gick över rågången utan att kunna upptäcka den men den långsträckta höjden gick i rätt riktning. Den öppna sankmarken före stigen gav bekräftelse.
K8-M Upp till vägen och stigen - transport.

Visa kommentarer (0)
 
Egen träning (2019-03-26)