OK Puh, Lilla Trillbo (2020-08-12)
Kategori: Träning
Karta/område: Jumkil/Linné
Arrangör: OK Puh, Inger Liljehöök
Distans: Lång/Kort
2020-08-13 Puh Trillbo

En fin kväll men lite för varm -27 grader?

S-K1 Stenen. Kändes bäst att först inte gå rakt på. Väg beståndsgräns och förbi stora branten, sedan snedställd brant tv. och skarp höjdkant rakt fram och sedan ned i sanken.
K1-K2 Branten.En liten böj för att undvika branterna. Den stora branten tv. och höjdstråket tydligt och ned bakom ovalhöjden.
K2-K3 Stenen. En svårare sträcka - lita på kompassen. Gulhöjd tv. "Sluthöjden" pekade mot K.
K3-K4 Stenen. Fint höjdparti att följa och något därefter en bra höjdkant. Lite läsning uppe på den större höjden men stigövergång och gulområdet som kunde anans i kontrollriktningen löste problemet.
K4-K5 SO Branten.. Höjd och sankmarkskant. Efter höjd och sankmarkspassage och låg alldeles före ringkanten rätt men lurades av den stora brant som syntes tydligt - insåg misstaget och justerade.
K5-K6 Stenen. 2 sankmarker och tänkte få syn på tornet, men ej. Ned till nästa sank, där lite diffust men stenen före "sluthöjden" gav besked.
K6-K7 Punkthöjden.Så här långt bra fokusering men även inledningen av denna sträcka. Tappade fokus och kunde inte räkna rätt på höjdövergångar, stannade därför i sanken före, såg stenen men på fel höjdkant?? Sedan tog orken slut i värmen tyvärr och fick inte ihop det.
Godkänd orientering till K6 men fokus måste räcka hela vägen!
Visa kommentarer (0)
 
OK Puh, Lilla Trillbo (2020-08-12)