Puh Laggatorp (2015-05-06)
Kategori: Träning
Karta/område: Laggatorp
Arrangör: OK Puh
Distans: Lång
Åter en fin vårkväll i fin OL-terräng. Våren är här!
S-K1. Väg-och upp längs grönkant -följde dock fel kärrkant som jag inte såg på kartan men upptäckte misstaget och justerade. Alternativt vägval över ängen möjligen bättre.
K1-K2. Bäcken-stigkorsningen full koll, likaså vid nästa motsvarande. Vinglade lite och var uppe på rätt höjd men såg inge danken till vänster, därför över högra sanken och upp på en liknande höjd med en sten där också. Per-Erik kom där också och vi konstaterade först att detta var den rätta stenen (utan skärm) men upptäckte strax misstaget.
K2-K3. Kunde först finna att sanken jag inge såg ändå var blöt. Fick därefter tag i "krokstigen" och sökte mig mot det gröna efter passering av vägen - detta för att få lite styrning.
K3-K4. Ned till vägen, men följde den kanske lite för långt (såg inte tornet). Fick det gula och upp på höjden där den satt lite längre upp.
K4-K5. Först stig, efter vägen svårläst - drog mig åt väster men trodde jag låg rätt men det stämde inte hundra - kom så småningom upp på en "gulhöjd" (G) som inte var gul på kartan därav denna snurr då jag utgickk från fel gulhöjd, förstod sedan att jag låg för långt västerut och kunde läsa in mig på de 3 stenarna.
K5-K6. Lilla öppna sankmarken, passagen vid rågången mellan sankerna, därefter få detaljer men fin sikt.
K6-K7. (Höll först på att från K7 gå mot K8 trots att jag var vid K6). Höjder S stor sank, gul höjd och gick söder om den sista sanken och
vände upp.
K7-K8. Över höjden och snett ned på skrå och därifrån syntes branten.
K8-M. Transport i kompassriktningen.
Onödig stor miss men flera bra kontrolltagningar.
Visa kommentarer (0)
 
Puh Laggatorp (2015-05-06)