OK Puh (2015-08-19)
Kategori: Träning
Karta/område: V Hammarskog
Arrangör: OK Puh
Distans: Lång
Härlig kväll, lagom temperatur, allt toppen men det går för långsamt!
S-K1. Till en början fin "parknatur", följde höjdkanten o upp i sänkan, svårläst på höjden pga snårig terräng, stenen? men där satt den på baksidan i allt ris.
K1-K2. Ned på gärdet, upp förbi lilla höjden och ned i sanken, satt på fastmarken och inte som en udde i sankmarken som jag trodde.
K2-K3.Bedrövelsens terräng över hygget, svårt att hålla riktningen trots gångfart. Låg rätt i riktningen, tvekade och måste säkra med en högersväng.
K3-K4. Nu fin terräng med en svag högersväng över hällmarkerna. Upp längs höjdkanten och in en bit mitt för branterna. Där fanns små sankmarker men såg ingen K. Gick runt fram och tillbaka några gånger - till slut en bleknad skärm ned i en buske (en 78-åring ser inte lika bra som en 50-åring).
K4-K5. Höjdsträckningen österut, över några diken upp på nya höjden men stannade för tidigt (dålig koll) upptäckte misstaget vid inläsning - saken klar.
K5-k6. Svårläst sträcka, kompass och då förlitande på de stora branterna bakom K som syntes på håll, nästan omöjligt att nå K söderifrån pga all bråte.
K6-K7. Ned på väg och avhopp vid de vänstra höjderna, förbi stora stenen och rakt på. Nu fin terräng
K7-K8. Lättläst sträcka, stor sten, höjd.
K8-K9. Fegade med gärdet. Över lilla höjden,sanken och upp på stora.
K9-K10. Undvek sankstråken. Gick över på smalaste stället, upp på första höjden, stannade för tidigt men insåg att jag måste längre, lurig sänka!
K10-K11-M. Transport- elledningen syntes på långt håll och därefter stig.
Visa kommentarer (0)
 
OK Puh (2015-08-19)