Veterantouren (2015-09-10)
Kategori: Träning
Karta/område: Stora Väsby Öster
Arrangör: Länna IF
Distans: Lång som blev kort/KOrt
Sommarväder men friskt i luften. Härlig terräng, lätt att läsa. Försökte mig då på en OL-träning dagen efter en smärtsam behandling på Ackis.
S-K1 Branten. Jobbig sluttning, över sanken och läste av branten vid limphöjden, försökte sedan att inte missa den stora sanken, förbi ensamma branten och höjden och branterna styrde. Gick som smort.
K1-K2 Stora sänkan. Följde höjdsträckningarna - lättlöpt, vid sankövergången såg man höjden, ville egentligen g till höger men flera löpare syntes i den östra sänkan men justerade.
K2-K3. Branten. Kompass i sänkan mellan höjderna. Svårläst i ringen men förstod efter div svängar att branten låg ner mot en sänka och inte mot en höjd i min löpriktning.
K3-K4 Punkthöjden. Följde nedersta höjdkanten till dess slut, över diket i samma riktning såg lilla höjden och där bakom låg den.
K4-K5. Branten. Full koll till strax före höjden med de 2 branterna på nordsidan, så långt hyggligt. Vek av och kom upp på fel höjdparti och strulade, inte ensam om det.
K5 K6 Stenen. Krafterna tröt. bara försvann, började gå och förstod att jag måste tillbaka till TC men ändå ta K6 K7 på vägen, inget vidare beslut - det blev lite korvigt.
K7-K12-K13. Nästan "stapplade" fram men vid K12 började krafterna komma tillbaka.
Borde kanske ha väntat någon dag men den fina OL-terrängen norr om Almunge frestade.
Visa kommentarer (0)
 
Veterantouren (2015-09-10)